1

Activitats extraescolars


Primerament caldria saber el significat i la finalitat de les activitats extraescolars.

Saber idiomes, tocar un instrument o practicar un esport són algunes de les moltes activitats extraescolars que serveixen per complementar els coneixements que aprenen a l’escola, permeten la socialització i són molt útils per l’estimulació i la descoberta de certes habilitats dels nens/es.
US Navy 090527-N-7375S-012 Petty Officer 2nd Class Jeff Kline, assigned to Navy Operational Support Center Rochester, helps a child with homework at the Cameron Community Ministries after school program during Rochester Navy We
A l’hora d’escollir aquestes activitats i el seu nombre cal evitar el cansament, la desmotivació, l’angoixa per la quantitat elevada d’aquests tipus d’activitats.

El fet de carregar al nen/a amb moltes responsabilitats pot resultar contraproduent i afectar en el seu rendiment escolar.

Per tant, per evitar que les activitats extraescolars deixin de ser estimulants i enriquidores i es converteixin en un problema cal saber escollir amb encert cada activitat, fixar un màxim d’hores lectives setmanals i deixar que el nen/a esculli les tasques a realitzar.

Autor del post: Carles (6è vespre)

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s