Fòrum 12


És just que cada cop calgui pagar més, en concepte de drets d’autor, pels productes culturals (música, cinema, programari, literatura…)?

Nota: Els textos rebuts no són revisats lingüísticament i les opinions són responsabilitat exclusiva de la persona que les emet. Seran suprimides les intervencions que no siguin respectuoses amb tothom (pel seu contingut xenòfob, homòfob…).

Un pensament sobre “Fòrum 12

  1. En part si. Els autor són les persones que fan possible aquestes obres tan impressionants de les quals gaudim. El seu esforç i enginy ho fa possible. Com una feina més aquestes persones necessiten una retribució assequible amb la qual poder viure i dedicar-se. No obstant m’agradaria saber a on va a parar la gran part de diners que paguem per allò que comprem, ja que actualment és una incògnita aquesta qüestió. La gran majoria de calers no són ni de bon tros per als autors, són els intermediaris qui s’aprofiten d’aquests preus esgarrifosos que paguem. No és normal el fet que any rere any el cinema augmenti el preu d’una manera tan indecent. Com a conclusió, penso que s´haurien d´ajustar una mica més els preus per aquests tipus de productes, la gent no només compraria més, sinó que ho faria de millor grat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s