Fòrum 14


Ets del parer que entre els nostres polítics hi ha més corrupció que entre la resta dels ciutadans?

Nota: Els textos rebuts no són revisats lingüísticament i les opinions són responsabilitat exclusiva de la persona que les emet. Seran suprimides les intervencions que no siguin respectuoses amb tothom (pel seu contingut xenòfob, homòfob…).

2 pensaments sobre “Fòrum 14

  1. Hi tant ! la majoria de polítics l’ unic que volen és guanyar les eleccions, només fan que prometre durant la campanya electoral a fi de guanyar un càrrec i el primer que fan es posar-se el sou i treure drets no donar-ne res.

  2. Avui en dia està demostrat que els partits polítics i la gent que en forma part busquen un objectiu, guanyar unes eleccions.

    Dit això, qualsevol polític diu el que la gent vol sentir per tal de ser votat, promet que arreglarà el país, que s’acabarà l’atur, que els joves tindran ajudes per tal de poder emancipar-se, que la cultura del país millorarà, és a dir, una sèrie de promeses que pot fer decantar a una part de la població alhora de donar el seu vot cap a un partit o cap a un altre. A més, la classe política té el lleig costum de criticar les propostes, els projectes i els canvis que promouen o duen a terme el/s partit/s que tenen el poder.

    La majoria dels ciutadans, a excepció dels que estan exclosos de la societat, són individus que tenen com a principal preocupació o objectiu arribar a tenir una feina estable, una família, amics i viure en un món on les coses vagin més o menys en equilibri.

    En conclusió, des del meu punt de vista personal i crític, la classe política és com una poma podrida que va podrint la resta de pomes del cistell.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s