Fòrum 15


Opines que els metges tenen el deure de comunicar al pacient la malaltia que té, encara que aquesta sigui mortal, inguarible?

Nota: Els textos rebuts no són revisats lingüísticament i les opinions són responsabilitat exclusiva de la persona que les emet. Seran suprimides les intervencions que no siguin respectuoses amb tothom (pel seu contingut xenòfob, homòfob…).

Anuncis

Un pensament sobre “Fòrum 15”

  1. 15.- Des del meu punt de vista, quan els metges han de notificar que un pacient té una malaltia terminal o incurable, en primer lloc haurien de posar-se en contacte amb els familiars i comunicar-los la notícia. No tothom, assumeix de la mateixa manera una malaltia. Mentre que uns pacients tenen una actitud optimista i lluiten per poder tirar endavant i seguir tots els tractaments que li recomanen els metges, d’altres cauen en una depressió de la qual no veuen sortida i es van ensorrant cada cop més.
    Per aquest motiu, són els familiars , els que haurien de decidir si el metge li ha de comunicar o no, ja que coneixen més el caràcter del pacient i qui saben millor de quina manera pot afrontar la situació.

    La tortuga

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s