Fòrum 22


Com que les nenes maduren físicament i mentalment abans que els nens, ¿no ets del parer que caldria eliminar l’ensenyament mixt, ja que ells se senten acomplexats al costat d’elles?

Nota: Els textos rebuts no són revisats lingüísticament i les opinions són responsabilitat exclusiva de la persona que les emet. Seran suprimides les intervencions que no siguin respectuoses amb tothom (pel seu contingut xenòfob, homòfob…).

3 pensaments sobre “Fòrum 22

 1. Absolutament no, l’ensenyament mixt no s’ha d’eliminar. Això suposaria tornar a temps dictatorials i el que hem de fer és tirar cap endavant.
  Val a dir que cada nen o nena és diferent i únic; per tant, no es pot generalitzar en aquest termes. Cadascú té un temps maduratiu determinat i ho hem de respectar.
  D’altra banda, pensem que si fos així, els nens podrien aprendre molt de les nenes i aquestes agafar un rol més potent dins l’aula. Per tant, l’educació mixta sempre garantirà un èxit a les escoles.

  Oana i Maria Gómez.

 2. Això és veritat:” les nenes maduren abans que els nens”. Elles se senten superiors mentalment i en el seu aspecte físic, mentrestant ells juguen a pilota i a fer-se empentes. Les nenes en pensen que són bestioles i els nens no acaben d’entendre-les, però perquè separar-los durant el període d’escolarització? No cal eliminar l’ensenyament mixt.
  Crec que és bo que al menys una vegada en la seva vida els nens sentin que en van “un pas enrere”. Comprovat queda que no afectarà la seva futura maduresa…

 3. La separació entre sexes no és el més adequat per a una bona educació del nens i nenes. Sí, és veritat que en general les dones maduren més aviat que els homes en tots els sentits, però pensem que han de créixer, han de jugar, han d’estudiar, …., han de fer el seu desenvolupament plegats. Fent-ho així creiem que l’acceptació d’uns i altres com a persones (respecte, tracte, coneixements del seus problemes, igualtat, etc., etc.) estaria més a la vora.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s