Fòrum 23


Estàs d’acord amb Virginie Despentes que la prostitució és un feina tan honrosa com qualsevol altra?

Nota: Els textos rebuts no són revisats lingüísticament i les opinions són responsabilitat exclusiva de la persona que les emet. Seran suprimides les intervencions que no siguin respectuoses amb tothom (pel seu contingut xenòfob, homòfob…).

2 pensaments sobre “Fòrum 23

  1. El tema de la prostitució és delicat i, per tant, cadascú que opini allò que vulgui.

    Quant a la frase de la Virgine Despentes sobre si la prostitució és una feina honrada, creiem que té molta raó. Ara bé, sabem que és l’ofici més antic del món i que, com que és un treball com qualsevol altre, tothom té dret a exercir-lo, sobretot si ho fa bé. Però, som conscients que la majoria de les dones són forçades i explotades; a més a més, treballen en condicions paupèrrimes.

    Tot i que sovint permeten la iniciació sexual als joves i un alliberament de les fantasies sexuals pròpies que hom no gosaria demanar a la seva parella, a vegades aquestes noies són considerades com a objectes i, sovint, en no respectar les normes d’higiene, estan exposades a la transmissió de malalties sexuals i moltes són maltractades i humiliades pel client mateix.

    Així doncs, tot i que pensem que aquesta feina pot millorar, també hauria de ser regulada i exercida només per vocació, tant per dones com per homes.

  2. Personalment penso, que la prostitució s’hauria de considerar un treball com un altre qualsevol. Aquestes dones que fan de la prostitució el seu mitja de vida haurien de
    tenir una bona seguretat social i també pagar els seus impostos.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s