Fòrum 6


Creus que la humanitat tendeix cap a l’autodestrucció?

Nota: Els textos rebuts no són revisats lingüísticament i les opinions són responsabilitat exclusiva de la persona que les emet. Seran suprimides les intervencions que no siguin respectuoses amb tothom (pel seu contingut xenòfob, homòfob…).

3 pensaments sobre “Fòrum 6

  1. La història ens diu que sempre hi ha hagut guerres entres les persones. Sempre han estat guerres per obtenir algun objectiu. Al principi eren recursos naturals, lluites per establir-se en un territori on poder conrear la terra i caçar animals. Ara són guerres per obtenir recursos naturals que comporten grans beneficis econòmics com ara el petroli o els diamants. No obstant això, considero que la humanitat no tendeix cap a l’autodestrucció, l’ésser humà sempre ha sabut sortir-se’n i tirar endavant, tenim un gran poder per adaptar-nos a les situacions i poder sobreviure.
    Per concloure, si bé considero que no ens autodestruirem, si que crec que amb el ritme actual de consum de recursos naturals que fem, aconseguirem esgotar la major part dels recursos naturals del nostre planeta, fet que comportarà que cada vegada siguin més cars i inaccessibles els escassos recursos disponibles.

  2. Sí, desde l’inici dels temps hem vist guerres, morts, suïcidis. A la història trobem llibres antics com la bíblia que ja parlaven de guerres entre germans o pobles . La humanitat vol posseir: natura, dones, terres, poblats. I per aconseguir-ho, la humanitat fa servir les seves eines més dures: l’autodestrucció. Segons el meu punt de vista no som l’espècie més exemplar ja que hi ha altres animals que es comporten millor entre ells que nosaltres mateixos. Tanmateix, no tots som dolents i també podem trobar persones amb bon cor què ajuden a altres sense demanar res a canvi.

  3. Aquest ritme que portem el planeta no pot aguantar molts més segles ni nosaltres com a espècie ja que, ens sobreprotegim massa i cada vegada l’ésser humà és més feble. On són aquells dies que els nens i nenes els queien els xumets al terra i se’ls posaven altre cop a la boca? Això ens protegia de mals estranys, creant els anticossos corresponents. Si un nen o nena va en bici i cau ja no es fa mai mal, doncs porta casc, genolleres guants i d’aquí a ben poc segur que sortirà la tortuga (protecció per l’esquena) fisher-price.
    Pel que fa al planeta es prou evident que els recursos naturals no són suficients per a tots això no es pot pas arreglar hem de buscar una nova Terra!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s