Fòrum 7


Formula la teva hipòtesi:

Tema 1:
Per què el jovent és més alt que mai si l’alimentació és pitjor que mai?

Tema 2:
Per què hi ha tanta gent que escup a terra si aquest semblava un costum del tot desterrat fa decennis?

Nota: Els textos rebuts no són revisats lingüísticament i les opinions són responsabilitat exclusiva de la persona que les emet. Seran suprimides les intervencions que no siguin respectuoses amb tothom (pel seu contingut xenòfob, homòfob…).

3 pensaments sobre “Fòrum 7

 1. Des del nostre parer, amb l’arribada de noves onades migratòries s’han produït diversos canvis en el nostres hàbits. Concretament, el costum d’escopir a terra, ja superat pels catalans des de fa temps, prové de la immigració xinesa. Aquests mai han deixat aquest hàbit, ja que consideren que tot el que no sigui bo per al cos s’ha d’expulsar. Per això, mai hi ha una persona xinesa asseguda a terra, ja sigui gran o petit, home o dona, ja que tenen aquesta creença molt arrelada a la seva cultura, i consideren que el terra és el lloc on s’ha de desprendre tot el que el cos rebutja. A causa que hi ha moltes persones xineses convivint amb els catalans, aquest costum ha ressorgit del passat.

 2. Montserrat Mateo – 6è vespre
  Tema 1:
  Si bé és cert que els productes eren més naturals antany, quan hom els recollia directament del seu propi tros, s’ha d’admetre que la ciència i els avenços tecnològics han aportat a la societat una exagerada quantitat de vitamines i d’altres complements alimentaris que posen en entredit qualsevol mancança provocada pel pas del temps i per l’evolució de la societat.
  Així mateix, val a dir que el creixement econòmic experimentat a Catalunya de la Guerra Civil ençà ha permès oferir als fills una millor alimentació, més completa i equilibrada.

 3. Avui en dia estem en una societat que ha avançat rotundament en tots els nivells. Les millores són evidents i això repercuteix en una millora en la qualitat de vida. El jovent no menja mala qualitat sinó malament per manca d’hàbits o de temps.
  Ja sigui per la rutina que estan acostumats no els permet menjar sa i bé. I per necessitats diverses prioritzen el menjar ràpid o menjar fast food o pre-cuinats.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

Connecting to %s